Educatief genieten! SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York
Engeland

Londen

Schoolreizen - Dagtochten - Engeland - Londen

Busreis Londen
Op zoek naar een leuk idee voor een schoolreis? Londen is een echte wereldstad en u zult hier samen met uw leerlingen een fantastische dag beleven. U maakt per ferry de overtocht van Calais / Duinkerken naar Do...

Busreis Londen

Op zoek naar een leuk idee voor een schoolreis? Londen is een echte wereldstad en u zult hier samen met uw leerlingen een fantastische dag beleven. U maakt per ferry de overtocht van Calais / Duinkerken naar Dover en komt in de loop van de ochtend in Londen aan. Daar gaat de busreis naar Londen centrum verder en kunt u daar de stad op eigen gelegenheid bezichtigen.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
28 uur
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

van €39,25 €33,75 p.p.

Offerte

Programma

U vertrekt om 05.00 uur vanaf school met de leerlingen per luxe touringcar naar Londen. U maakt per ferry de overtocht van Calais naar Dover en arriveert in de loop van de ochtend in de stad. De touringcar zet u af in het centrum en hier gaat uw dagtocht in Londen pas echt beginnen! U heeft de hele dag ter vrije besteding zodat u samen met uw school op eigen gelegenheid deze wereldstad kunt bezichtigen. U kunt tijdens een dagje Londen bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Tower of London, Piccadilly Circus, Westminster Abbey of St. Paul’s Cathedral. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de beroemde Harrods of in de vele winkels in Bond Street, Oxford Street en Covent Garden tijdens deze schoolreis. Londen kent ook een grote verscheidenheid aan restaurants: van de gespecialiseerde toko's in de wijken Soho en Chinatown tot de duurdere internationale keukens. U kunt uw dagtocht in Londen afsluiten met een bezoek aan een musical of de Engelse pub (waar er in deze stad erg veel van zijn). In de loop van de avond keert u weer huiswaarts.

De basisgegevens van een dagje Londen vindt u hieronder. Het programma en de tijden kunt u verder zelf (in samenspraak met ons) invullen. U vertrekt om 05.00 uur vanaf de opleiding richting Londen, waar u het vastgestelde programma zult ondernemen. U reist per luxe touringcar die voorzien is van bar, toilet en DVD. Aan het eind van de avond keert u weer huiswaarts vanuit Londen, zodat u rond 07.00 uur weer terug bent op school.


Vertrek: 05.00 uur
Thuiskomst: 07.00 uur

Alle dagtochten zijn gebaseerd op 90 personen en uitgevoerd per luxe touringcar. De prijzen zijn inclusief vervoer, accommodatie en/of toegang tot de beschreven activiteiten of attractieparken. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), vertreklocatie, groepsgrootte, eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Boek deze dagtocht in januari of februari 2018 en betaal de aanbiedingsprijs. Deze prijs is gebaseerd op een dubbeldekker met 90 personen. Excursies niet inbegrepen.

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's van Londen.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!