SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York

Neemt u even kort de tijd voor zekerheid.
Zowel in het offertetraject als ook bij de bevestiging van uw dagtocht of reis, is het raadzaam om even stil te staan bij de mogelijkheden van verzekeren. Keijman Reizen kan u in samenwerking met Unigarant (dochtermaatschappij van de ANWB) diverse soorten verzekeringen aanbieden, die u voor uw deelnemers collectief maar ook afzonderlijk eenvoudig af kunt sluiten. Wij raden u te allen tijde aan een verzekering af te sluiten. De belangrijkste redenen hiervoor zijn:
Hulpverlening door de ANWB alarmcentrale.

Indien de deelnemer niet verzekerd is, bent u als contactpersoon of als bedrijf/organisatie/school in praktijk toch vaak nauw betrokken bij de afhandeling van een gebeurtenis of schade ter plaatse, die wellicht ook financiële gevolgen kan hebben. Bent u wel verzekerd via Keijman Reizen, dan neemt de ANWB Alarmcentrale de veelomvattende hulpverlening van u over (denk aan regelen van medische hulp, vervoer, verblijf, repatriëring, financiën, etc.).

  • Scherpe premies. Tegen zeer geringe kosten kunt u risico’s die grote (financiële) gevolgen kunnen hebben afkopen.
  • Klantgerichte voorwaarden
  • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.
  • Uw deelnemers zijn zelf wellicht onvoldoende verzekerd

Van de te verzekeren personen hebben wij alleen de namen en geboortedata nodig, die u eenvoudig kunt verzamelen op het moment van inschrijven. Onderstaand volgt een opsomming van diverse verzekeringen. De poliskosten bedragen slechts € 5,00 per groep.

  • Reisverzekering

Basisdekking:
- Bagage
- Onvoorziene uitgaven (Medische kosten in binnen- en buitenland en Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale)
- Ongevallendekking

PremiesPrijs p.p.p.d.Eigen Risico
Benelux€ 0,90€ 75,00
Uitgebreid€ 1,15€ 75,00
Garant€ 1,60Geen
Top€ 1,95Geen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toeslag Wintersportdekking € 1,00 p.p.p.d.
Per variant verschilt het uit te keren bedrag en het eigen risico. (* bij bagageschade)

  • Annuleringsverzekering

Vergoedt annuleringskosten wanneer u een reis niet kunt maken vanwege een ernstige verhindering, zoals een ongeval of ziekte of overlijden van uzelf of familieleden. De premie bedraagt 5,5 % van de totale reissom, exclusief 21% assurantiebelasting. Deze verzekering dient u binnen 7 dagen na het bevestigen van de reis af te sluiten.

Extra clausules:

- Zaakwaarnemer of derde + 1% extra over de totale reissom Betreft een te benoemen persoon die geen deel uit maakt van het Reisgezelschap (deze persoon gaat dan ook niet mee op reis).
- Groepsannulering A + 1% extra per te verzekeren persoon Betreft overlijden, ziekte en ongeval van een te benoemen lid van het reisgezelschap (bij deze verzekering kunt u meerdere personen benoemen).
- Groepsannulering B + 1% extra over de totale reissom Betreft overlijden van een willekeurig lid van het reisgezelschap.

  • Groepsreis- en annuleringsverzekering

Verzekerd zijn onvoorziene uitgaven (o.a. genees- en tandheelkundige kosten), bagage (excl. geld en eigen risico € 75,00 p.p.) en aansprakelijkheid voor schade aan vakantieverblijven tijdens trips in de Benelux of dichtbij in Duitsland (tot 150 kilometer vanaf de Nederlandse grens).

Groepsreisverzekering (mogelijk vanaf 8 personen):
- Basispakket € 0,28 p.p.p.d.
- Ongevallendekking € 0,12 p.p.p.d.
- Skiën € 1,00 p.p.p.d.

Groepsannuleringsverzekering* (= Groepsannulering B):
De premie bedraagt 6,5% (exclusief 21 % assurantiebelasting) van de totale reissom en meeverzekerd zijn de kosten van annulering als gevolg van het overlijden van een willekeurig lid van het reisgezelschap. *Mogelijk vanaf 5 woonadressen.

  • Busdagtochtverzekering

Bestaat uit een reis- en annuleringsdekking (die lager is dan van de standaard kortlopende reis- en annuleringsverzekering). Deze verzekering is geldig voor de duur van maximaal 36 uur binnen de Benelux en Duitsland, waarvan maximaal 24 uur buiten dit gebied mag worden doorgebracht. Deze verzekering dient binnen 7 dagen na het bevestigen van de reis afgesloten te worden. Het eigen risico bij deze verzekering bedraagt € 45,- per persoon.

Prijs van de busdagtochtPremie van de Busdagtochtverzekering
€ 0,00 t/m € 50,00€ 1,65 p.p.
€ 51,00 t/m € 75,00€ 2,30 p.p.
€ 76,00 t/m € 100,00€ 3,00 p.p.
€ 101,00 t/m € 125,00€ 3,65 p.p.
€ 126,00 en meerOp aanvraag

 

Reis nieuws

Geef een kind de vakantie van zijn leven!
Sponsoractie Europa Kinderhulp...

Meer reis nieuws

Video's bekijken

Bekijk hier onze bestemmingsvideo's!

Video's bekijken

Foto's bekijken

Binnenkort kunt u hier diverse fotoalbums van onze reizen bekijken.

Foto's bekijken
Blijf op de hoogte!