SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York

Disclaimer

Deze internetsite wordt u aangeboden door Keijman Reizen BV. Op de inhoud van deze site (alle teksten, beelden en programmatuur) heeft Keijman Reizen BV het auteursrecht. Van deze site mag niets worden gekopieerd en/of veranderd.

Privacy verklaring
Keijman Reizen BV vindt het van groot belang dat de persoonlijke gegevens van onze klanten op onze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en beveiligd. Voorop staat dat wij ons in alle gevallen houden aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Keijman Reizen BV gebruikt de persoonsgegevens om de volgende diensten te leveren Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u per e-mail te informeren over ons reisaanbod via een nieuwsbrief. Als u reageert op een actie of enquête vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie of enquete uit te voeren en de respons op onze marketingacties te meten. Verder hebben wij uw adresgegevens nodig om u door u bestelde items, zoals aangevraagde brochures, toe te sturen.

Geen gebruik van gegevens door derden
Keijman Reizen BV stelt onder geen beding uw gegevens ter beschikking aan derden. Ook zullen uw gegevens niet worden verkocht. Keijman Reizen BV is soms bij wet verplicht om persoonsgegevens te verstrekken. Mocht zich dat voordoen, dan zullen wij ons uiteraard ook bij deze wettelijke verplichting houden aan de eisen zoals deze door de Wet bescherming persoonsgegevens zijn vastgesteld.

Klikgedrag
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren, zodat Keijman Reizen BV haar dienstverlening verder kan optimaliseren.

Gebruik van Cookies
Op deze website worden door Keijman Reizen BV bezoekgegevens bijgehouden om de belangstelling voor de verschillende onderdelen van de site te meten. Hierdoor kan Keijman Reizen BV de website aanpassen aan de belangstelling en ervaringen van bezoekers. Keijman Reizen BV maakt gebruik van cookies om de bezoekgegevens bij te houden en de toegang tot de website voor u gemakkelijker te maken. Een cookie is een klein bestand dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Als u niet wilt dat wij cookies gebruiken, kunt u in uw browser kiezen voor de optie 'cookies off'. Als u de cookies accepteert, zullen zij gedurende vijf jaar in uw computer blijven, tenzij u de cookies verwijdert. Het uitzetten van cookies kan uw gebruik van onze website en diensten beperken.

Privacybeleid van derden.
Op de website van Keijman Reizen BV treft u een aantal links aan naar andere, niet bij Keijman Reizen BV behorende, websites. Keijman Reizen BV kan geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de wijze waarop deze partijen omgaan met persoonsgegevens. Wij adviseren u daarom om u altijd op de hoogte te stellen van het privacybeleid van deze partijen of om contact met hen op te nemen voor een nadere toelichting op hun beleid rond het gebruik van persoonlijke gegevens.

Wijzigingen
Keijman Reizen BV behoudt zich het recht voor om, waar nodig, wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Dit beleid zal echter nimmer in strijd zijn met de eisen zoals deze zijn gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Disclaimer

Aansprakelijkheid
Keijman Reizen BV zet zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op de site, maar kan geen garanties geven voor nauwkeurigheid en volledigheid. Keijman Reizen BV aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor (vermeende) directe, indirecte of andere schade, voortvloeiend uit het bezoeken van (of het niet kunnen verkrijgen van toegang tot) deze site, of die het gevolg mocht zijn van gebreken in de juistheid en/of volledigheid van de op de website beschikbare informatie.

Vragen
Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog specifieke vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u contact opnemen met ons op via het contactformulier.

Reis nieuws

Geef een kind de vakantie van zijn leven!
Sponsoractie Europa Kinderhulp...

Meer reis nieuws

Video's bekijken

Bekijk hier onze bestemmingsvideo's!

Video's bekijken

Foto's bekijken

Binnenkort kunt u hier diverse fotoalbums van onze reizen bekijken.

Foto's bekijken
Blijf op de hoogte!